Miten Alexander-tekniikkaa opetetaan?

Alexander-tekniikkaa opetetaan yksityistunneilla (30–40 minuuttia) ja kursseilla. Opettaja ohjaa liikkumistasi ja olemistasi käsillään ja suullisesti. Opit itse huomaamaan, millä tiedostamattomilla tavoilla ”vahingossa” hankaloitat arkista olemistasi. Opit asteittain jättämään taaksesi huonosti toimivat liike- ja asentomallit sekä löytämään helpot tavat olla ja toimia. 

Yksityistunnin hinta on 72,00 € / 40 minuuttia.

Koulutukset sopimuksen mukaan yrityksesi, urheiluseurasi tms. tiloissa

Voit tilata parista tunnista muutamaan päivään kestäviä kokonaisuuksia, joiden sisältö räätälöidään vastaamaan ryhmäsi tarpeita. Lähiopetuksessa sopiva ryhmäkoko on 4–12, mutta voit tilata myös luentoja ja esittelyitä isommille porukoille. Jo muutaman tunnin kokonaisuudesta saa yllättävän paljon ideoita ja oman liikkumisen ymmärrystä, vaikka kestävään oppimiseen tarvitaan 4–6 kertaa toistoja. Toistuvat opetuskerrat voi tilata joko tiiviisti lyhyellä aikavälillä (esimerkiksi parin viikon välein) tai vaikka kerran lukukaudessa. Kaikki oppivat, oli tahti tiivis tai harvempi!

Kysy tarjousta.

Kurssit

Maaliskuu 2019


9.-10.3. Kevyesti ratsailla –istuntakurssi Huittisissa. Ilmoittautumiset tiina.hursti(at)icloud.com

Huhtikuu 2019


13.4.  Kevyesti Töissä –kurssi Tampereella. Ilmoittautumiset sirpa.tapaninen(at)icloud.com

Yksityistunnit Tampereen OMT-keskuksessa

Yksityistunti on tiivis kokonaisuus jonka aikana opettaja keskittyy vain asiakkaaseen. Tunneille tullaan normaaleissa arkivaatteissa ja niitä voi ottaa mihin kellonaikaan tahansa välillä 08–19. Oppitunnilla kävellään, seistään, istutaan ja harjoitellaan muuta normaalia arkiliikkumista. Kun perusteet alkavat olla hallussa, tunnilla voi kokeilla vaativampiakin asioita, jotka usein liittyvät ammattiin tai harrastukseen. Ajanvarauksesta voit varata itsellesi sopivan ajan tai voit ottaa yhteyttä suoraan minuun.

Yksityistunnit Pirte-lääkärikeskuksessa

Aloitin helmikuussa 2019 yhteistyön Pirkanmaalaisen Pirten kanssa. Pirte tuottaa terveys- ja hyvinvointipalveluja sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Työskentelen Pirten lääkäreiden ja fysioterapeuttien ohjaamien asiakkaiden kanssa Pirten uusissa upeissa toimitiloissa Ratinassa.