top of page

Miten Alexander-tekniikkaa opetetaan?

Alexander-tekniikkaa opetetaan yksityistunneilla (30–40 minuuttia) ja kursseilla, jotka voivat olla sekä lähi- että online-opetusta. Opettaja ohjaa liikkumistasi ja olemistasi käsillään ja suullisesti. Opit itse huomaamaan, millä tiedostamattomilla tavoilla ”vahingossa” hankaloitat arkista olemistasi. Opit käyttämään tietoista mieltäsi haitallisten, opittujen toimintamallien kestävään muuttamiseen.

Yksityistunnin hinta on 60,00/ 30 minuuttia.

Koulutukset sopimuksen mukaan yrityksesi, urheiluseurasi tms. tiloissa

Voit tilata parista tunnista muutamaan päivään kestäviä kokonaisuuksia, joiden sisältö räätälöidään vastaamaan ryhmäsi tarpeita. Lähiopetuksessa sopiva ryhmäkoko on 4–12, mutta voit tilata myös luentoja ja esittelyitä isommille porukoille. Jo muutaman tunnin kokonaisuudesta saa yllättävän paljon ideoita ja oman liikkumisen ymmärrystä, vaikka kestävään oppimiseen tarvitaan 4–6 kertaa toistoja. Toistuvat opetuskerrat voi tilata joko tiiviisti lyhyellä aikavälillä (esimerkiksi parin viikon välein) tai vaikka kerran lukukaudessa. Kaikki oppivat, oli tahti tiivis tai harvempi!

Kysy tarjousta.

Yksityistunnit Tampereen OMT-keskuksessa

Yksityistunti on tiivis kokonaisuus jonka aikana opettaja keskittyy vain asiakkaaseen. Tunneille tullaan normaaleissa arkivaatteissa ja niitä voi ottaa mihin kellonaikaan tahansa välillä 08–19. Oppitunnilla kävellään, seistään, istutaan ja harjoitellaan muuta normaalia arkiliikkumista. Kun perusteet alkavat olla hallussa, tunnilla voi kokeilla vaativampiakin asioita, jotka usein liittyvät ammattiin tai harrastukseen. Ajanvarauksesta voit varata itsellesi sopivan ajan tai voit ottaa yhteyttä suoraan minuun.

My Approach
Pirte

Kokonaisvaltainen koulutuspaketti

1

Haitallisten tottumusten havaitseminen ja lopettaminen

2

Käsien vaivaton käyttö

3

Selkä – Kiva vai kipeä?

4

Äänenkäyttö ja hengitys

5

Stressin hallinta

6

Some-niskan ehkäisy

Teen kokonaisvaltaisia koulutuspaketteja, joissa kuudella kerralla käsitellään haitallisten tottumusten purkamista erilaisten arkeen kuuluvien teemojen kautta. Yhden opetuskerran pituus on ryhmille 60 minuuttia ja yksityistunneilla 40 minuuttia.

 

Kuuden kerran kokonaisuudesta osallistujat oppivat muun muassa:

 

  • ehkäisemään selkäkipujaan ja muita tuki- ja liikuntaelinvaivojaan

  • joustavuutta ja paineensietokykyä

  • parantamaan päivittäistä työtehoaan

  • löytämään helpommin vaivattomia työasentoja

  • liikkumaan kevyemmin

  • ajattelemaan luovemmin

Opetuskokonaisuudet voidaan toteuttaa online tai lähiopetuksina. 

bottom of page